пʼятницю, 18 грудня 2015 р.

Відбірковий тур ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу "Вчитель року - 2016"

16 та 17 грудня 2015 року на базі Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти проходив відбірковий тур ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу "Вчитель року - 2016" в 4 номінаціях, однією з яких була і "Математика". Під час відбіркового туру переможці І (районного) етапу писали контрольну роботу та проводили майстер - клас по навчанню конкурсантів своєму досвіду.

                                                     

4 коментарі:

  1. Вельмишановна Оксана Дмитрівна, вітаю з успішним виступом в другому етапі (обласного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2016» в номінації «Математика». Щиро бажаю професійної наснаги та успішного втілення всіх творчих задумів!
    З повагою Воробйова Алла Іванівна кандидат фізико-математичних наук, Соросівський доцент, доцент кафедри прикладної та вищої математики Чорноморського державного університету імені Петра Могили, голова журі.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Алло Іванівно! Цей конкурс дав кожному учаснику дуже багато нових, цікавих знайомств, впевненості в собі, а за підтримки компетентного журі й творчих досягнень та злетів. Я незвичайно рада, що мала можливість познайомитися саме з Вами, людини, яка незвичайно, закохана в математику.

      Видалити
  2. Оксано Дмитрівно! Вітаю з подоланням такої нелегкої сходинки - проходженням усіх етапів професійного конкурсу "Учитель року - 2016". Це фестеваль для творчих, наполегливих, цілеспрямованих! Ви, однозначно, з цієї кагорти. Наснаги Вам, високих результатів, допитливих учнів та творчих звершень! Маю надію, що "Гордість математичної освіти Миколаївської області" буде ще неодноразово нагадувати про себе на освітянській ниві! "Борітися і поборите"!
    З повагою Старостенко Світлана Богданівна.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Світлано Богданівно! Я вдячна конкурсу "Вчитель року" за можливість познайомитися з такими чудовими майстрами педагогічної праці. Повірте, кожен учасник ще довго памятатиме це випробування, але саме завдяки підтримці та розумінню членів журі ми стали однією командою, а не суперниками в цьому конкурсі, то ж щиро вдячні Вам саме за це.

      Видалити